26-12-2012, 02:01 PM
(26-12-2012, 01:44 PM)mah4moon نوشته: سلامدرود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
ببخشید من یه چند تا سئوال دارم اگر سریع جواب بدید ممنون میشممن برای معافیت پزشکی از طریق تنبلی چشم اقدام کردم و بعد از تایید شدن توسط دکتر بیمارستان 501 ارتش مبنی بر دید چشم چپ 1/10 و دارای انحراف مختصری می باشد اما کمیسیون پزشکی بدون حتی یک نگاه رای بر معافیت از رزم داد و من به این رای اعتراض دادم1/امکان اینکه رای به معاف برگرده چقدره؟
2/من اظهار یک بیماری دیگر رو هم کردم که اون شرایطش راحت تره اما دردسر و برخورد پزشکان باهات بدتره!!!
موندم چی کار کنم و من نیاز مبرمی به معافیت دارم

1- بله امکان صدور رای معافیت پس از اعتراض به کمیسیون پزشکی وجود دارد.
2- به نظر من، شما میتونید مدارک پزشکی بیماری دیگرتون رو هم همزمان با اعتراض به رای ارائه بدهید.
3- در بدبینانه ترین حالت، حتی اگر در این مرحله باز هم رای به معافیت از رزم شما دادند، میتونید با مدارک پزشکی تون در دوره آموزشی سربازی و از طریق بهداری پادگان و سپس بیمارستان نظام وظیفه برای معافیت از خدمت هم اقدام کنید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.