26-12-2012, 06:26 PM
(26-12-2012, 04:15 PM)maryam4312 نوشته: درود
اگر برای دو تا دپارتمان هم بخوایم اپلای کنیم، نیازی به دوسری فرستادن مدارک یا دو بار پرداخت اپلیکیشن فی نیست؟
یعنی با توجه به علایقمون که نوشتیم، برنامه ای که بهمون بخوره انتخاب میکنن؟؟!!!!
من خودمم به این مساله برخوردم. از لحاظ اپلیکیشن فی معمولا تو سایت دانشگاه ها می نویسن که برا برنامه روم لازمه دوباره فی پرداخت کنید یا نه...مثلا اینی که من براش اپلای کردم نوشته بود برنامه دوم رایگانه ولی سوم و.....باز همون فی اولیه رو باید پرداخت کنید (واشینگتن استیت). یا یکی دیگه رو دیدم که کلا اپلیکیشن آنلاینش برا سه تا برنامه بوده یعنی دوتا هم میشد بصورت آپشنال انتخاب کرد و فی اضافه هم نداشت (تو سایتشون ذکر نشده بود و طی پروسه میشد فهمید).منتها چند موردی هم دیدم تو سایتشون نوشته بودن برا هر برنامه اضافی هم باید همون فی اولیه رو بپردازین. خیلی متفاوت می تونه باشه. از لحاظ فرستادن مدارک من خودم یک نسخه فرستادم چون برا Admission office باید ارسال میشد چون تعطیلاتشون بود نشد بپرسم برا همین خیلی مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکلی پیش نیاد. بعد اینکه وقتی برا دوتا برنامه یا دپارتمان اپلای میکنین هر کدوم جداگانه و بصورت مستقل اپلیکیشن رو بررسی میکنن. باز اگه کسی تجربه ای داره لطفا بیان کنه! من که خودم آزمون و خطا دارم میکنم!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا