27-12-2012, 01:45 AM
(27-12-2012, 01:41 AM)ymail نوشته: سلام ...من بسیار بعید می دونم که چیزهایی که در این فرم می نویسید در مورد مسافرت به چه کشورهایی برای مسافرتهای واقعی آینده تون اثر منفی بذاره! نگران نباشید. بزنید عراق و افغانستان و عربستان و سوریه و مالزی برید انگلستان و آمریکا و کانادا و اوکراین و هلند
سوالی در مورد پر کردن فرم گذرنامه داشتم. در بند 5 فرم درخواست گذرنامه نوشته شده کشور مقصد، منظور از مسافرت، مرز خروج و کشورهایی که قصد عبور یا توقف دارید (که 5 مورد هم میشه نوشت). راستش من اصلا متوجه منظورش نشدم!!! کشور مقصد رو چی باید بنویسم؟ فرض کنیم اینجا نوشتم مالزی یا امارات متحده عربی یا غیره... اگه به هر دلیلی نخواستم یا تونستم برم و بعدا تصمیمم عوض شد و کشور دیگه ای رو برای مسافرت انتخاب کردم تکلیف چیه؟ یعنی باید دوباره درخواست بدم؟ "کشورهایی که قصد عبور یا توقف دارید" چطور؟ بقیه گزینه ها هم همینطور، نمیدونم باید چی بنویسم. آهان یه چیز دیگه، برای مسافرت به کشورهایی که با ایران مشکل سیاسی دارن (مثلا امریکا، انگلیس و ...) باید چکار کرد؟ فکر نمیکنم بشه اسم اینارو تو گذرنامه نوشت، درسته؟ اگه ممکنه راهنمایی بفرمائید...
البته شاید جدیدا عوض شده باشه. دوستانی که اخیرا گرفتند نظر بدن.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)