27-12-2012, 01:56 AM
(27-12-2012, 01:41 AM)ymail نوشته:درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فرومسلام ...
سوالی در مورد پر کردن فرم گذرنامه داشتم. در بند 5 فرم درخواست گذرنامه نوشته شده کشور مقصد، منظور از مسافرت، مرز خروج و کشورهایی که قصد عبور یا توقف دارید (که 5 مورد هم میشه نوشت). راستش من اصلا متوجه منظورش نشدم!!! کشور مقصد رو چی باید بنویسم؟ فرض کنیم اینجا نوشتم مالزی یا امارات متحده عربی یا غیره... اگه به هر دلیلی نخواستم یا تونستم برم و بعدا تصمیمم عوض شد و کشور دیگه ای رو برای مسافرت انتخاب کردم تکلیف چیه؟ یعنی باید دوباره درخواست بدم؟ "کشورهایی که قصد عبور یا توقف دارید" چطور؟ بقیه گزینه ها هم همینطور، نمیدونم باید چی بنویسم. آهان یه چیز دیگه، برای مسافرت به کشورهایی که با ایران مشکل سیاسی دارن (مثلا امریکا، انگلیس و ...) باید چکار کرد؟ فکر نمیکنم بشه اسم اینارو تو گذرنامه نوشت، درسته؟ اگه ممکنه راهنمایی بفرمائید...
همون طور که شهروز عزیز گفتند، لزومی به پر کردن اون بخش ها نیست و میتونید اون بخش ها رو خالی بگذارید. من که همین کار رو کرده بودم حتی زمانی که فقط گذرنامه یکبار خروجم رو برای ترکیه میخواستم بگیرم...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.