27-12-2012, 03:13 PM
اول من این رو بگم که داشتن مینیمم نمره لزوما کافی نیست و به هر حال فایل شما با سایر متقاضیان مقایسه خواهد شد و کسانی که وضعیت بهتری دارند پذیرفته خواهند شد. از طرفی، نداشتن مینیمم در اغلب مواقع باعث رد شدن میشه. منظورم از این حرفها اینه که اگر چه شما مینیممهای این دو دانشگاه رو دارید و شاید فایل شما بلافاصله رد نشه، اما باز احتمال رد شدن به خاطر نمره پایین تافل شما وجود داره. پیشنهاد من اینه که اگر میتونید نمره تافل فعلی رو نفرستید و از دانشگاه زمان بخواهید که نمره جدید رو بفرستید. دلیل این که میگم نمره فعلی رو نفرستید اینه که در خیلی از مواقع منشیها و مسؤولین پذیرش با هم هماهنگ نیستند و اگر چه ممکنه کسی به شما بگه که نمره فعلی رو بده و بعد نمره جدید رو هم بفرست، ولی یک نفر دیگه وقتی ببینه همه مدارک مورد نیاز برای application دریافت شده، ممکنه application رو برای بررسی به استاد یا کمیته پذیرش ارسال کنه و مشکلساز بشه.
در مورد وضعیت این دو دانشگاه خاص، راستش من خیلی اطلاعاتم زیاد نیست. بهترین راه برای بررسی وضعیت مراجعه به رنکینگهای بینالمللی هست، اما در کل این درسته که اگر امریکا باشید و مثلا در یکی از این دانشگاهها فوق بگیرید، با احتمال بیشتری میتونید برای مقطع بعدی به دانشگاه بهتری برید. همچنین این درسته که برای دوره دکترا احتمال گرفتن فاند خیلی بیشتره.
در مورد وضعیت این دو دانشگاه خاص، راستش من خیلی اطلاعاتم زیاد نیست. بهترین راه برای بررسی وضعیت مراجعه به رنکینگهای بینالمللی هست، اما در کل این درسته که اگر امریکا باشید و مثلا در یکی از این دانشگاهها فوق بگیرید، با احتمال بیشتری میتونید برای مقطع بعدی به دانشگاه بهتری برید. همچنین این درسته که برای دوره دکترا احتمال گرفتن فاند خیلی بیشتره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.