(27-12-2012, 10:48 PM)n4srin نوشته:درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فرومسلام من یه سوال داشتم راجب spss ممنون میشم سریع جواب بدید وقتی مثلا 100000 نفرند نمونه من اطلاعات برای این تعداد زیاد رو باید چطور وارد کنم تو spss؟ چون نمیشه که یکی یکی بشینم اطلاعات این همه ادم رو وارد کنم میشه راهنماییم کنید؟
تا جایی که من اطلاع دارم و میدونم، برای سرعت در وارد کردن تعداد زیاد داده ها، از وزن دادن (Weight Case) به متغیرها استفاده میکنند. البته برای کاهش حجم داده هایی که باید وارد کرد، میتوان به صورت جزء به جزء این کار رو انجام داد، یعنی مثلا شما که در یکبار آمارگیری از 100هزار نفر، با هم داده جمع آوری نمیکنید. هر بار از 1000 نفر یا کمی بیشتر داده جمع آوری کرده و این تعداد داده رو وارد میکنید و الی آخر...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.