30-12-2012, 01:16 AM
دوتا سوال: مساله ای که تو پست های قبلی داشتم کماکان پابرجاست! من تو سایت چندین دانشگاه دیدم که اصلا نمرات معادلی که برا آزمون قدیم یا جدید میدن با جداول تطابق خود ETS سازگاری نداره...مثلا عین اینو دیدم که گفته بود 1000 در آزمون قدیم یا 300 تو آزمون جدید ...بعد تازه لینک جدول ETS رو هم داده بود! در حالیکه بهیچ وجه برابر نیستن طبق جدول ETS. مشکل اونجا حادتر میشه که وقتی مثلا نمره مو به اسکیل قدیم تبدیل میکنم بیشتر از مینی مم اون دانشگاه رو مثلا دارم ولی تو اسکیل جدید نمرم کمتره یا به شدت لب مرزه! این قضیه ش چیه؟ کسی میدونه؟
سوال بعدیم هم اینه: این جمله یعنی میانگین های پرسنتایل سه سکشن باهم دیگه بشه 50%، درسته؟
Successful applicants usually score above the 50th percentile on the verbal, quantitative, and analytical sections of the GRE.
سوال بعدیم هم اینه: این جمله یعنی میانگین های پرسنتایل سه سکشن باهم دیگه بشه 50%، درسته؟
Successful applicants usually score above the 50th percentile on the verbal, quantitative, and analytical sections of the GRE.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا