31-12-2012, 03:06 AM
تا اونجا که من اطلاع دارم، گرفتن فاند برای معماری از کانادا و امریکا بسیار مشکله. یکی از دوستان من که فوق پیوسته از دانشگاه تهران داره و دو تا فوق لیسانس دیگه یکی از ایران و یکی از انگلستان داره و در ایران سابقه تدریس در دانشگاه هنر هم داره نتونست از کانادا و امریکا فاند بگیره. البته لزوما نمیشه گفت پس دیگه هیچ کسی در رشته معماری نمیتونه از امریکا و کانادا فاند بگیره، چون گاهی شانس هم در گرفتن پذیرش تاثیر داره، ولی به طور کلی میشه گفت که گرفتن پذیرش و فاند برای معماری از امریکا و کانادا بسیار سخته. در مورد استرالیا و نیوزلند من اطلاعی ندارم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.