31-12-2012, 02:37 PM
(31-12-2012, 02:30 PM)neginjoon نوشته:ممنون بله پرینت گرفتم .البته نمیخوام تغییر بدم دوتا وارد کردم الان میخوام دوتای دیگه وارد کنم که بشن 4 تای رایگان.
فرقی نمیکنه؟ درهرحال باید اون قسمت مربوطه رو پر کنم و ایمیل کنم؟و یه سوال دیگه من کد پستی و شماره تلفنمو درست وارد کردم کدپستیمون ده رقمی هست اما الان میبینم که توی admission letterرقم آخر کدپستی و 4 رقم آخر شماره موبایلم چاپ نشده این مسئله ای نیست؟ البته ذکر کنم شماره موبایل رو همراه با کد ایران نوشته بودم اینجوری0098917......
1- بله اون دو تا کد رو که وارد کردید که هیچ (ولی برای احتیاط در جای مربوطه دوباره وارد کنید) و دو تا کد دیگر رو هم در جاهای خالی وارد میکنید.
2- نه دوست من مشکلی نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.