01-01-2013, 03:01 PM
(01-01-2013, 02:06 PM)salazar716 نوشته: اگه GRE مهم نبود این همه آدم نمیرفتن که امتحان بدن و پول هنگفتی رو بریزن تو جیب ETS!!! شما ندیدی داداش!! البته واسه کانادا اگه دانشگاهی بخواد تو سایتش میگه...چرا میزنی دوست من!
اراسموس بورس اروپا هست که یک پروگرم خاص برای ایران و عراق و سوریه هم داره...
همه ی درس ها به زبان فرانسوی نیست، کورس های انگلیسی هم داره، بگرد پیدا میکنی...
پَ نَ پَ چون کره ای ها و چینی ها عاشق چشم و ابروی ما هستن میگن شما برین آمریکا درس بخونین و ما خرجتون رو میدیم!
GRE فقط یه نکته مثبت تو رزومه محسوب میشه، واسه همین خیلیا فقط دنبال این هستن که نمرشو داشته باشن، زیاد به فکر اینکه چه نمره شاخی دارن نیستن، نمونه ش دوست خودم که فقط رفت امتحان داد و یه نمره معمولی گرفت خودشم میگفت زیاد مهم نیست و فاند کامل از امریکا گرفت، یا اون یکی دوستم با تافل 100 فاند از امریکا گرفت و جی آر ای هم امتحان نداده! منظور من این بود که خیلی چیزا مثل معدل و مقاله و تافل براشون مهمه و اگر GRE نداشته باشی زیاد گیر نمیدن، پس اصولا مهم نیست براشون.

.
واسه کره و چین هم من راستش تعجب کردم، حالا کره رو بذاریم کنار، واسه چین اپلای کردن زیاد جالب بنظر نمیاد! آخه کشورهای کمونیستی مثل چین و روسیه که اون رفتار رو با مردم خودشون میکنن به چه دردی میخورن، مردم چین فقط حق دارن یه اتاق داشته باشن و یه حقوق مشخص بخور نمیر! من که راستش حاضر نیستم برم اونجاها حتی اگه تا آخر عمر بهم فاند بدن، بنظرم ایران بهتر از اونجاهاست والا! حداقل آدم آزادی اقتصادی داره!

درضمن دوست من، بورسهایی هستن که به مردم کشورهای دیگه تعلق میگیره! شما ندیدی ولی من دیدم!

جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود، و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد!
(دکتر محمود حسابی)
(دکتر محمود حسابی)