04-01-2013, 02:26 AM
با توجه به اینکه این سه وضعیت در ادامه ی این متن آورده شده من فکر کنم سومین گزینه رو باید بزنید وقتی که خودتون ساپورت مالی ندارید و چشم به صندوق ذخیره ی دانشگاه و اساتید هستید
البته برای اطمنیان اگر جای دیگری از اپلیکیشن در مورد انتظار کمک مالی از دانشگاه وجود نداشته باشه از graduate office سوال بشه بد نیست
در مورد دوم هم اگر در نهایت به هزینه ی شخصی بخواهید بروید این مقدار را * 4 باید داشته و نشان بدهید اگر اشتباه نکنم...البته نشان دادن گزینه ی مالی هم در این مرحله ی اپلای زیاد ضروری نیست و بعد از پذیرش گرفتن و اعلام نتایج و رفتن به سفارت باید به فکرش بود
البته برای اطمنیان اگر جای دیگری از اپلیکیشن در مورد انتظار کمک مالی از دانشگاه وجود نداشته باشه از graduate office سوال بشه بد نیست

در مورد دوم هم اگر در نهایت به هزینه ی شخصی بخواهید بروید این مقدار را * 4 باید داشته و نشان بدهید اگر اشتباه نکنم...البته نشان دادن گزینه ی مالی هم در این مرحله ی اپلای زیاد ضروری نیست و بعد از پذیرش گرفتن و اعلام نتایج و رفتن به سفارت باید به فکرش بود

(04-01-2013, 01:57 AM)Nasim67 نوشته: سلام
در پر کردن فرم های پذیرش با این قسمت مواجه شدم:
U.S. visa regulations require that certification of admission be based upon both academic acceptance and satisfactory evidence of adequate funds to meet all of the expenses that will be incurred in the student’s proposed program of study. This university requires evidence of a minimum of $33,373.00 to meet expenses for each calendar year. If a married student has intentions of bringing their spouse or dependent(s) with them, they must include $3,850.00 for a spouse or other (first) dependent, plus $3,850.00 for each additional dependent. Fees are subject to change without notice. Please indicate your expected funding status:*
Fully funded:yes/No
Partially funded:Yes/No
No funding:Yes/No
حالا منظورش اینه که انتظارم از دانشگاه اینه که فول فاند/پارشال فاند بشم و یا اصلا به فاند احتیاج ندارم یا اینکه این فاند به همون فاندینگ بالا برمی گرده که یعنی می گه من خودم یا به طور کامل یا پارشال می تونم هزینه هامو تقبل کنم؟ به عبارت بهتر، فاندینگ برای تقبل هزینه ها به دانشگاه برمی گرده یا به خودمون؟ الان من باید چی جواب بدم این سوال رو؟ (من خودم فکر می کنم همون فاندینگ معروفه(!!) و باید برای فول فاند yes بزنم. اما خوب با توجه به توضیحات بالاش، یکم شک کردم)
و سوال دوم اینکه منظور این جمله:
This university requires evidence of a minimum of $33,373.00 to meet expenses for each calendar year.
اینه که وقتی قراره bank statement بفرستیم باید توانایی مالی تامین سالی 33373 دلار را داشته باشیم؟(برای 4 سال تحصیل) یعنی این رقم ضرب در 4 یا اینکه کلا اشتباه متوجه شدم؟
مرسی