(24-02-2011, 12:12 PM)studentz نوشته: با سلام و احترامسلام دوست عزیز:
ببخشید امکانش هست که رنگ دیفالت فونت پر رنگ تر بشه و خط فاصله میان پست ها هم پر رنگ تر بشه. الان که من پست را می نویسم رنگ فونت مشکی هست، ولی وقتی ارسال میشه، کمرنگ میشه.
امکانش هست که شکلک ها متنوع تر باشند.
با تشکر از زحمات شما
پیروز باشید.
خوش اومدید. تغییرات اینگونه اعم از تغییر رنگ پیش فرض فونت فروم و خط میان پست ها مربوط به پوسته فروم هست. و در این پوسته تنظیمات همین ها هستند و نمیشه در متن برنامشون زیاد وارد شد اما اگر نیاز مبرم بی این تغییرات دیده بشه حتماً اغدام خواهیم کرد.
در مورد شکلک ها هم فکر نمی کنم به این کار نیاز باشد... مثلاً چه نوع شکلکی مد نظر شما هست؟تقریباً سعی شده همه شکلک ها برای تمامی احساسات در ویرایشگر گنجانده شوند.
ممنون از توجهتون.
Violet عزیز:
شما هم خوش اومدید. می تونم بپرسم مشکل باز کردن ویرایشگر پیشرفته در چی هست؟ اگه تمامی ابزار های ویرایشگر پیشرفته را اینجا هم اعمال کنیم دیگر فرقی بین پاسخ سریع و پاسخ پیشرفتی نمی ماند. همچنین در روند بارگزاری هر صفحه با ابزار های ویرایشگر پیشرفته کندی محسوسی حس می شود. و راندمان کلی کاهش می یابد. پس بهتر است هر ابزاری رو در جای خودش داشته باشیم.
در ضمن اضافه کنم برای نوشتن نقل و قول ها کافیست دکمه "+" زیر هر پست را بزنید و در تکست باکس پاسخ سریع " نقل و قول ارسال ها" را انتخاب کنید.
ممنونم
اراتمند
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"