(06-01-2013, 03:49 PM)ali reza نوشته: سلام و خسته نباشید.
برای بیماری مربوط به بواسیر چه مدارکی باید داشته باشیم.
کسی که از ابتدا به ساکن بخواد واسه معافیت این بیماری اقدام کنه باید چه کنه؟
چه آزمایشاتی باید انجام بده؟ممنون.
(06-01-2013, 08:13 PM)ali reza نوشته: میبخشید من واقعا گیج شدم. بعضی از این سربازا و اصطلاحا سرهنگا و بعضی پرشکا میگند با وجود اینکه من شرایط معاقیت پزشکی رو دارم اما معاف نمیشم. دلیلشونم اینه که میگند شما میتونی خدمت کنی اما معاف از رزم میشی. من 4 مدرک در رفتگی کتف راست-همورویید درجه 3 و ضعف بینایی در حد شماره 11 بدون قطره دارم. نظر شما چیه؟ یه جوری میگند که دیگه دارم پیه سربازی رو به تنم میزنم. نظر بدید لطفا. ممنون.دوست من، طبق بخش نهم: بيماريهاي شكم و دستگاه گوارش و جراحي عمومي (بند 19)، بواسیرهاي داخلي با درجه هاي 3 و 4 معاف دائم است. برای اطلاع از نحوه اقدام برای معافیت پزشکی میتونید به این ارسال مراجعه کنید.
ضمن اینکه معاف بودن یا نبود شما رو سرباز یا سرهنگ تعیین نمیکنه! مدارک پزشکی مربوط به بیماری شما بعد از تائید توسط سه پزشک متخصص به کمیسیون پزشکی فرستاده شده و در اونجا بررسی میشه، بنابراین و بنظر من، به حرف این افراد توجه نکنید! ضمن اینکه توصیه میکنم، در هنگام ارسال مدارک از طریق پلیس +10، تمامی مدارک پزشکی تون رو ارسال کنید (مربوط به همه بیماری ها). موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.