(08-01-2013, 06:30 PM)viclot نوشته: سلام ممنون استاد عزیز!درود. دوست من، همونطور که در مراحل اقدام معافیت پزشکی، در این ارسال هم اشاره شده است، شما میتونید به رای کمیسیون پزشکی اعتراض کنید (یک مقدار دردسر داره ولی شدنی است) ولی با توجه به شرایط شما بنظرم، شما معاف از خدمت خواهید شد. حتی اگر در نهایت بدشانسی، اعزام بخدمت/معافیت از رزم برای شما صادر شد، در دوره آموزشی با ارائه مدارک پزشکی تون به بهداری پادگان، میتونید مسوله معافیت از خدمت رو پیگیری کنید. موفق باشید.
امضات رو قربون!
بخدا باور میکنید همین الان تا صفحه لود بشه و بیام نظرات رو بخونم داشتم از دلشوره میترکیدم!!!! میترسیدم شما هم بگید نه معافی نداره و...!!!!
مرسی
دیگه دلو به دریا میزنم و میرم دنبالش بصورت جدی
راستی اولین جلسه که بریم یعین دعوتمون بکنن اگر نظرشون معاف از رزم ویا هرچی باشه میشه بهش اعتراض کرد؟؟؟
مراحل اعتراض رو کجا بخونم(یعنی تاپیک داره یا)؟؟؟ همینجا توضیح میدید؟؟!!
مراحل اقدامات رو دیگه حفظ شدم
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.