08-01-2013, 10:14 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2013, 10:17 PM توسط artemis743.)
(08-01-2013, 07:56 PM)Shahrouz نوشته: درودممنونم از توضیحاتتون. در فیلد کاری من که cognitive science هست دانشگاه Johns Hopkins بالاترین رتبه رو داره و تعداد دانشگاه هایی که دکترا در این رشته دارن خیلی کمه و بقیه Berkeley, Rice, UCSD, UCSB, Brown, هستن که بهترین اساتید در این دانشگاه ها هستن و یه مشکل دیگه جی آر ایه که در رشته من وربال زیر 160 نباید باشه و رایتینگ هم زیر 5 نباید باشه البته این دانشگاه هایی که نام بردم پذیرفته شدگانش بعضا نمره کامل گرفتن در اسکیل قدیم یعنی 800-800. من ترجیح میدم به جای اینکه این وقت رو اینجا در ایران بزارم برم اونور چون شرایط روز به روز داره سخت تر میشه و نمی خوام ریسک کنم و بمونم چون می دونم اگر وقت زیادی بزارم می تونم در همین ایران هم نمره دلخواهمو بگیرم. در مورد ترنسفر ممکنه من بتونم بعد یکسال از فوق لیسانس به دکترا ترنسفر کنم؟
من تا پیش از اومدن بابک که قطعا بیشتر از من در این مورد می دونند یک نمونه رو به صورت تجربه بگم. یکی از دوستان من در دانشگاهی تقریبا در رنک 700 آمریکا البته PhD مهندسی مکانیک پذیرفته شدند ولی حین تحصیل دکتراشون رو به مستر تبدیل کردند و الان دانشگاه ویسکانسین مدیسن درس می خونند. این رو من باب تجربه عرض کردم و به نظر من اگر تنها به دانشگاههای رنک عالی آمریکا فکر می کنید این کار شدنی هست و ضمن اون می تونید جی ار ای تون رو به شکل معناداری تقویت کنید.
پ.ن. کلا به نظر من هم آدم بد نیست یک بار تجربه درس یا ریسرچ رو در دانشگاههای عالی/ ممتاز آمریکا (تاپ 10) داشته باشه. خود من هم دوست دارم یک سال پست داک اونجا باشم. البته دقت داشته باشید در فیلد خودتون تاپ 10 باشند. مثلا در فیلد ما دانشگاه مینه سوتا جز تاپ 10 هست ولی در رنک کلی خیر.