(11-01-2013, 04:47 PM)Hamidreza_ut نوشته:مگه تو دانشگاه تهران, واحدی نیست که ریزنمره لاتین بده ؟ من کارم نیفتاده اونورا ولی شنیدم قبل فارغ التحصیلی هم ریزنمره رسمی لاتین میدن ولی نه دست دانشجو, و همونجا میزارن تو پاکت و میفرستن ؟
راستش تا جایی که من اطلاع دارم، ریزنمرات لاتین دانشجویان رو آموزش دانشکده صادر میکنه و نه دانشگاه (منبع) ولی مهر UNOFFICIAL رو بعد از اینکه ریزنمرات رو از دانشکده تحویل گرفتید، واحد صدور دبیرخانه، روی ریزنمرات لاتین غیررسمی میزنه. اون موردی رو هم که شما شنیدید، مربوط به فارغ التحصیلانی است که مدرک تحصیلی شون رو آزاد نکرده اند. به این صورت که در سامانه درخواست های آموزشی دانشگاه درخواست صدور ریزنمرات لاتین رسمی میدهند و سپس به DHL مراجعه کرده و پس از پرداخت وجه و اعلام آدرس دانشگاه مقصد، ریزنمرات براشون ارسال میشه.
*** دوستان فارغ التحصیل دانشگاه تهران میتونند از طریق این فایل و شماره های ذکر شده در اون، با کارشناس مربوط با رشته تحصیلی شون، تلفنی هم صحبت کنند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.