(11-01-2013, 05:14 PM)Hamidreza_ut نوشته:اون کارنامه unofficial که تازه توی پاکت دانشگاه هم گذاشته نشده مورد قبوله برای دانشگاه های اروپا و امریکا ؟ تو خیلی از سایتا این واژه OFFICIAL رو دیده بودم.
چیزی که برای اکثر دانشگاه ها مهم است، اینه که روی پاکت مهر و موم شده، مهر دانشگاه باشه. کاری که میشه انجام داد اینه که، شما ریزنمرات لاتین غیررسمی رو که از دانشکده گرفتی و بعدش در دبیرخانه مهر زدی، ببری دانشکده و از آموزش بخوای که برات بگذارند در پاکت و درب اون رو مهر بزنند. چند تا از دوستان این کار رو انجام دادند. البته قبلش حتما از دانشگاه مقصد سوال کن در این مورد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.