12-01-2013, 04:02 AM
(04-01-2013, 10:05 PM)azad8261 نوشته: سلامسلام دوست عزیز
من فارغ التحصیل دکتری رشته فلسفه در دانشگاه تهران با معدل 5/17 هستم. لیسانس ریاضی محض از دانشگاه تهران دارم با معدل 13 و فوق لیسانس فلسفه از همین دانشگاه با معدل 75/17. هنوز امتحان آیلتس نداده ام ولی وضعیت زبانم خوب است و فکر میکنم که بتوانم نمرۀ خوبی بگیرم. چند مقاله در نشریات داخلی دارم. میخواستم بدانم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه تورنتو برای من چقدر است؟
اولین نکته اینکه هیچ وقت فقط روی یک دانشگاه نباید تمرکز کرد. بهتره برای چندین دانشگاه اقدام کنید. بعد از اون، شما یک بار دکترا گرفتین. من نمیدونم شانس خوندن دوباره دکترا برای شما چقدر خواهد بود. از طرفی امتحان زبان هم ندادین هنوز. برای اکثریت رشته ها در کانادا پیدا کردن استاد خیلی مهمه (به جز مثلا بیزنس، رشته شما رو مطمئن نیستم) بنابراین داشتن مقالات مرتبط به کار یک استاد خیلی مهمه. معدل لیسانس شما هم پایینه ولی تغییر رشته دادین به رشته غیر مرتبط. برای کیس هایی مثل شما حتما باید در اپلیکیشنتون توضیح بدین دلیل این تغییر رشته رو به نحوی که قانع بشن. با قطعیت نمیتونم بگم شما شانس دارین یا نه. شاید بد نباشه که دانشگاه های متعددی از جمله دانشگاه های آمریکا رو هم در نظر بگیرین و هم زمان برای پست دکترا هم ادغام کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.