25-02-2011, 02:44 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2011, 02:45 AM توسط Mehdi.Chem.Eng.)
(25-02-2011, 01:09 AM)Violet نوشته: فاند در مقطع لیسانس!!! (منظورتون لیسانس به ارشده دیگه نه؟!)
من فقط نظر خودم رو میگم که اساتید به مقاله و کاری که روی اون شده نگاه میکنن و دید اماری به قضیه نمیکنند!
حالا یکی توی AA میاد با ادعا میگه که مثلاً اسم شخص اول یا دوم باشه فلان مقدار ارزش داره و نمره داره و... چه برسه به IF !
ولی در نهایت نظرم اینه که اگه یه استاد احساس کنه در زمینه ای که خودش داره کار میکنه تونستی توی مقالت چیزی ارئه بدی اونو قبول میکنه! حالا اگه یه مقاله بی ربط با IF بالا داشته باشی واقعاً به چه دردی میخوره؟!
اگه منظورت از اونی که توی AA با ادعا (البته به نظر تو) میگه که مثلا اسم اول یا دوم .... منم(چون اونجا من توی چندین تاپیک این حرفو زدم ولی نه با ادعاا)، بهتره قبلش بری تحقیق کنی بعد اینجوری بگی.
در ضمن خودت عاقلانه فکر کن. بورسا رقابتین. وقتی تو باشی که مقاله نداری ویا توی ژوزنال با ایمپکت پایین چاپ کردی و اسم آخر و یکی دیگه هم باشه که توی ژورنال توپ با ایمپکت بالا و مرتبط با زمینه کاری و اسم اول ، فکر میکنی تو رو واسه بورس انتخاب میکنن یا اون؟
متاسفانه این حرفا رو که اسم اول و آخر فرقی نمیکنه یا مثلا IF پایین و بالا خیلی فرقی نمیکنه و این حرفا رو کسایی میزنن که نتونستن چنین achievement هایی داشته باشن یا شاید نمیدون چطور به چنین کارایی بها داده میشه.