12-01-2013, 06:09 PM
با سلام به همه دوستان
و تشکر از ارائه تجربیات و نظراتتون . با این که همگی خوبن اما یه خوررده منو نگران کردن . ببینید من داوطلب کنکور ارشد هستم و همچنان مستعد در قبولی! چون برام مهمه . حتی اگه نخوام در ایران ادامه تحصیل بدم ! و تا الان که کمتر از یک ماه به کنکور مونده تلاشم رو می کنم . تا دوسه هفته پیش تصمیم به اپلای برای مقطع PH.D امریکا داشتم , اما با پیشنهاد استاد کلاس تافلم به فکر MASTER ( ترجیحا هلند) افتادم که فاندش رو بگیرم . اما با مطالب این تاپیک مستاصل شدم .
حالا یه سری سوال برام پیش اومده که امیدوارم راهنماییم کنید . قبلا یه رزومه خودم رو براتون میذارم :
لیسانس کارتوگرافی دانشگاه آزاد با معدل 14
متقاضی ادامه تحصیل در رشته " سنجش از دور و یسیتم اطلاعات جغرافیایی GIS & RS "
در حال گذروندن دوره تافل و بعد از اون GRE و GMAT
تحت آموزش برنامه نویسی برای یادگیری برنامه نویسیGIS
سابقه کار یک ساله که ادامه هم پیدا می کنه " دفتر مشاورین مهندس"
مستعد برای نوشتن مقاله ISI از پایان نامه کارشناسیم و البته مقاله ای تحت روش تحقیق یکی از ژورنال های :
Scopus - Getcte -John Wiley - Sciencedirect در سیستم نرم افزار AMOS
سوالاتم:
1- تصمیم برای مستر در هلند درسته ؟
2- تو رشته ای که مد نظرمه مسیری که در پیش گرفتم مناسبه ؟
3- نزدیک ترین مسیر پیشنهادی ؟(چون رفتن برام مهمه نه برای اقامت , برای سهولت در گرفتن PH.D )
ممنون
و تشکر از ارائه تجربیات و نظراتتون . با این که همگی خوبن اما یه خوررده منو نگران کردن . ببینید من داوطلب کنکور ارشد هستم و همچنان مستعد در قبولی! چون برام مهمه . حتی اگه نخوام در ایران ادامه تحصیل بدم ! و تا الان که کمتر از یک ماه به کنکور مونده تلاشم رو می کنم . تا دوسه هفته پیش تصمیم به اپلای برای مقطع PH.D امریکا داشتم , اما با پیشنهاد استاد کلاس تافلم به فکر MASTER ( ترجیحا هلند) افتادم که فاندش رو بگیرم . اما با مطالب این تاپیک مستاصل شدم .
حالا یه سری سوال برام پیش اومده که امیدوارم راهنماییم کنید . قبلا یه رزومه خودم رو براتون میذارم :
لیسانس کارتوگرافی دانشگاه آزاد با معدل 14
متقاضی ادامه تحصیل در رشته " سنجش از دور و یسیتم اطلاعات جغرافیایی GIS & RS "
در حال گذروندن دوره تافل و بعد از اون GRE و GMAT
تحت آموزش برنامه نویسی برای یادگیری برنامه نویسیGIS
سابقه کار یک ساله که ادامه هم پیدا می کنه " دفتر مشاورین مهندس"
مستعد برای نوشتن مقاله ISI از پایان نامه کارشناسیم و البته مقاله ای تحت روش تحقیق یکی از ژورنال های :
Scopus - Getcte -John Wiley - Sciencedirect در سیستم نرم افزار AMOS
سوالاتم:
1- تصمیم برای مستر در هلند درسته ؟
2- تو رشته ای که مد نظرمه مسیری که در پیش گرفتم مناسبه ؟
3- نزدیک ترین مسیر پیشنهادی ؟(چون رفتن برام مهمه نه برای اقامت , برای سهولت در گرفتن PH.D )
ممنون