12-01-2013, 08:11 PM
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز بخصوصMaMi بزرگوار!
بازم سوال دارم!دیگه همش مزاحمتونیم! دور و ورمون پر آدم های علیل و ناقص
درمورد دوستم توی همون اولین پستم یکمی توضیح دادم حالا بازم:
ایشون معافیت پژشکی پست کردن،به خاطر فتق بعدا با مراجعه به دکتر های مورد تایید نظام وظیفه و معاینه مواردی دال بر اثبات فتق مشاهده نشده.
ازش سونوگرافی خواستن و بعد از سونوگرافی و مراجعه به دکتر ها این رو بهش گفتن:
دکتر معاینه کرده و گفته: اینکه همش واریکوسل هست؛اوه اوه!!!!!!!
!!!
این اوه اوه آخرش نشونه چیه؟؟؟ یعنی درجه 3 هست؟ واسه معافی؟؟؟؟ توی سونوگرافی گفته شده فتق داره ولی کامل وارد کیسه نشده و نصفه هست! و واریکوئید داره که من متوجه نشدم!!!
به تازگی این دوستمون دچار چاقو خوردگی شده در قسمت سینه و پهلو سمت چپش نزدیک به قلبش که خیلی بدطوربوده وعمل شده و...
حالا میخواستم ببینم واسه چاقو خوردگی معافی نمیدن بهش؟؟؟؟پاش هم پلاتین توش هست!!
ممنون!چون خودش به اینترنت و.. دسترسی نداره من پرسیدم وگرنه که اون رو هم عضو میکردم و....
راستی خودم هم فردا دارم میرم دفترچه بگیرم واسه معافی طبق گفته خودتون!دیگه بریم ایشالا معاف بشیم!
بازم سوال دارم!دیگه همش مزاحمتونیم! دور و ورمون پر آدم های علیل و ناقص

درمورد دوستم توی همون اولین پستم یکمی توضیح دادم حالا بازم:
ایشون معافیت پژشکی پست کردن،به خاطر فتق بعدا با مراجعه به دکتر های مورد تایید نظام وظیفه و معاینه مواردی دال بر اثبات فتق مشاهده نشده.
ازش سونوگرافی خواستن و بعد از سونوگرافی و مراجعه به دکتر ها این رو بهش گفتن:
دکتر معاینه کرده و گفته: اینکه همش واریکوسل هست؛اوه اوه!!!!!!!

این اوه اوه آخرش نشونه چیه؟؟؟ یعنی درجه 3 هست؟ واسه معافی؟؟؟؟ توی سونوگرافی گفته شده فتق داره ولی کامل وارد کیسه نشده و نصفه هست! و واریکوئید داره که من متوجه نشدم!!!
به تازگی این دوستمون دچار چاقو خوردگی شده در قسمت سینه و پهلو سمت چپش نزدیک به قلبش که خیلی بدطوربوده وعمل شده و...
حالا میخواستم ببینم واسه چاقو خوردگی معافی نمیدن بهش؟؟؟؟پاش هم پلاتین توش هست!!
ممنون!چون خودش به اینترنت و.. دسترسی نداره من پرسیدم وگرنه که اون رو هم عضو میکردم و....
راستی خودم هم فردا دارم میرم دفترچه بگیرم واسه معافی طبق گفته خودتون!دیگه بریم ایشالا معاف بشیم!