13-01-2013, 11:27 AM
(13-01-2013, 02:14 AM)seyyedmojtaba نوشته:درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فرومسلام.
من در یک تیر ماه 91 فارغ تحصیل شدم و مدرک ارشدم گرفتم. الانم تو دوره فراغت یک ساله هستم و برا دکترا اپلای کردم. حلا دو تا سوال دارم و ممنون میشم کمک کنین:1) من یکی از مقالاتم برا یک ژرنال در روسیه اکسپت شده و ارائش پنج فروردین 92 هست. اونا از من الان تصویر پاسپورتم خواستن. راهی هست که بدون گذاشتن ودیعه 15 میلیونی بتونم گذرنامه بگیرم، منظورم این که همون جور که در یکی از پستا گفتین 5 میلیون بزارم؟ من فارغ التحصیل دانشگاه تهرانم به چه بخشی بایستی مراجعه کرد؟2) من برا ترم پایز اپلای کردم. حالا اگه بر فرض پذیرشم بگیرم چون فرجه فراغت از تحصیل من تا اول تیر 92 هست و اما در نامه پذیرش احتمال قوی شروع به تحصیل مهر 92 هست, در وزارت علوم با مشکل برخورد خواهم کرد چون زمان شروع به تحصیلم برا دکترا بیش از یک سال از تاریخ فارغ التحصیلی ارشدم میگذره (حدودا سه ماه بعد فارغ التحصیلیم). به نظر شما چاره چیه؟ چه جور میتونم ویزام بگیرم؟
همون طور که دوستمون اشاره کرد، شما میتونید از طریق مراجعه به آژانس های زیارتی و بعد از اون نظام وظیفه و سپس مدیریت گذرنامه اقدام به دریافت گذرنامه کنید. شما با نامه آزانس مسافرتی و نامه فارغ التحصیلی که دانشگاه به شما داده (خطاب به نظام وظیفه جهت معرفی مشمول) به نظام وظیفه مراجعه میکنید.
در مورد سوال دومتون، شما باید حداکثر تا تیر 92 مدارکتون رو از طریق پلیس +10 ارسال کنید تا غیبت نخورید ولی در هر مرحله ای از سربازی باشید، به محض دریافت پذیرش و پس از تائید نامه پذیرش توسط وزارت علوم، میتونید از خدمت ترخیص شده و جهت تحصیل از کشور (با سپردن ودیعه 15 میلیونی) خارج شوید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.