14-01-2013, 02:34 AM
(14-01-2013, 01:29 AM)mehdi adeli نوشته: سلام دوستان ، واسه دوره دکترای پیوسته یا ارشد میخواستم واسه آمریکا اقدام کنم ، 2 تا سوال داشتم :سلام
1- ارز دانشجویی به این 2 مقطع تعلق میگیره ،اصلا به کسانی مثل من که میخوایم تازه پذیرش بگیریم ارز دانشجویی واسه آمریکا میدن؟
2- نرخ ارز دانشجویی ممکنه بفرمایید ، الان حدوداً چنده ؟
با تشکر فراوان.
شما اول باید پذیرش بگیرین بعد که ایشاالله پذیرش گرفتین برای ویزا اقدام کنید. بعد مدارکتون رو در سایت نشا آپلود کنین. مدارک شما که بررسی شد اگر مورد تایید قرار گرفت نامه معرفی به بانک رو دریافت خواهید کرد. در مورد مقطع در حال حاضر ارز دانشجویی به دانشجویان مقطع ارشد یا دکترا (فرق نمیکنه پیوسته باشه یا نه) تعلق میگیره. در ضمن هزینه زندگی رو میدن به ترم اولی ها (تجربه من در مورد آمریکا) شهریه رو زمانی میدن که نامه اشتغال به تحصیل رو بفرستین بنابراین اولش نمیدن. حالا این قانون تغییر بکنه یا خیر من نمیدونم باید مرتب اخبار سایت نشا رو پیگیری کنید و از خود بانک هم بپرسید.
نرخش که نرخ مبادله ای بود. یادم هست که هر روز که مراجعه میشد به نرخ اون روز میزدن بنابراین ثابت نبود ولی یک چیزی حول و حوش 2500.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.