درود دوستان و خوشامد جهت پیوستن به فروم 

(15-01-2013, 06:16 PM)groupnima نوشته:تا جایی که من اطلاع دارم، قطره ای که در بیمارستان نظام وظیفه در چشم شما ریخته میشه، باعث کاهش شماره چشم شما شده و سپس چشم شما رو معاینه خواهند کرد.سلام
من برای معافیت پزشکی (چشم) اقدام کردم و ضعف بینایی من مجموعا 10.5 میشه (با مدرک لیسانس)و پزشک نظام وظیفه شهرمون اونو تایید کرد
حالا میخواستم بدونم که وقتی به بیمارستان استان میرم، امکان داره اونا اذیت کنن ؟ بعد با دستگاه کامپیوتری تست میکنن یا همینجوری میگن!؟ و جریان قطره که میریزن تو چشم چیه؟ شماره رو بالا میبره یا پایین؟
مرسی
(15-01-2013, 12:10 PM)matin724 نوشته: سلام دوستانطبق چیزی که در آئین نامه معافیت پزشکی - بخش 16 - بند 3 و بند 14 ذکر شده؛ انواع هرني ديسكال با علايم كلينيكي و راديولوژي عمل شده و عمل نشده معاف دائم. حالا اینکه مورد شما را هرنی دیسکال تشخیص بدهند یا خیر و با توجه به جواب تقریبا ضعیف MRI تون (small herinated)، بستگی به نظر پزشک داره.
من برای معافیت پزشکی اقدام کردم . نامه اومد که برم بیمارستان . ام ار ای هم گرقتم . دکتر بیمارستان سپاه گفت دیسک خفیف داری . با اتوجه به اینکه گفتن انواع هرنی دیسکال معافیت دایم داره به نظرتون معاف میشم؟ (لیسانسه هستم) الان منتظر نامه هستم که برم برای شورا !
اینم نتیجه ام ار ای :left paracentral small herinated disk at l5-s1
and bulged disk at l4-l5 , l3-l4 , and l1-l2 levels
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.