16-01-2013, 11:52 AM
(14-01-2013, 11:59 AM)persian_maani نوشته: با سلام و درود.درود به نظر من شانس شما برای پذیرش از امریکا و کانادا کمه (هر چند که صفر نیست)، اما فکر میکنم شانس بهتری برای اروپا داشته باشید. من اطلاعاتم در مورد اروپا کمه، اما لطفا سری به انجمن کشورهای اروپایی بزنید تا با شرایط این کشورها و وضعیت شهریه و مخارج زندگی در اونها بیشتر آشنا بشید، به خصوص نگاهی به کشورهای اسکاندیناوی (سوئد، نروژ، دانمارک) بیاندازید. حدس میزنم شانستون برای این کشورهای بهتر باشه. دوستان باتجربه در زمینه پذیرش از اروپا لطفا بیشتر راهنمایی کنند.
من امسال در رشته ی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه غیر انتفاعی نور طوبی (یک دانشگاه مجازی در تهران) با معدل 16/70 فارق التحصیل می شوم (در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر نرم افزار در دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 15/5 خواندم). متاسفانه هیچ مقاله ای ندارم . از نظر زبان انگلیسی مشکلی ندارم و می توانم IELTS 7 بگیرم. با این شرایط آیا هیچ شانسی برای پذیرش دارم؟
با تشکر
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.