21-01-2013, 12:53 AM
(19-01-2013, 02:36 AM)faniz نوشته: سلامسلام فانیز جان
من موضوع مورد علاقم و انتخاب کردم اما استادامون قبول نمی کنن.چون هم جدیده و هم روش کم کار شده.به نظر شما با توجه به اینکه نمی خوام موضوع قدیمی یا تکراری بردارم پافشاری کنم یا نه؟
(رشتم مدیریت اجرایی و موضوعم بازاریابی عصب پایه است.)
همونطور که نسیم خانم گفت واقعا استادا هیچ کمکی نمیکنن و حتی نوشته های دانشجو رو که ایمیل میکنه هم از خوندن دریغ می کنن و سرسری نگاه میندازن.استاد من که خیلی هم خوب و متعهد هست مثلا! ترم تمام داره میشه هنوز موضوع پروپوزال رو بهم نداده که تو سیستم دانشگاه ثبت کنم و میترسم منو 5 ترمه کنه.میگه خودت ایده نداری؟!! گفتم من ایده داشتم اینجا نبودم،تازه این ترمم کلی کار و سمینارای در حد پایان نامه سرمون ریخت و واسه امتجان پایان ترمم بجز کتابش یک pdf انگلیسی که 122 صفحه هست داده(ابزار دقیق پیشرفته). کلا اینکه همه چیز در ایران به عهده خود دانشجو هست و استادا تجربه چندانی ندارن و اگرم داشته باشن حال بحث و ارایه و آموزش ندارن.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم