درود دوستان.همین طور که در اینجا هم توضیح دادم، من گزینه دیگری غیر از DHL نداشتم و به همین دلیل شنبه یکسری مدارک از طریق DHL فرستادم برای امریکا، امروز (دوشنبه) که چک میکنم، بسته ام در آلمان است. برای دانشجویان دانشگاه تهران، هزینه ارسال مدارک تا 500 گرم، برابر با 45500 تومان است، موضوع جالبی که وجود داره اینه که ارسال مدارک دانشجویان دانشگاه علم و صنعت از طریق DHL، تا 500 گرم برابر با 36000 تومان خواهد بود!!
ضمن اینکه من همراه با مدارک خودم، مدارک دوست دیگری رو هم فرستادم، مسئول DHL چند بار پرسید که همه مدارک متعلق به خودتون است و چون خوشبختانه من همه مدارک رو داخل یک پاکت گذاشته بودم، فقط به مسئول مربوطه لبخند تحویل دادم منظور اینکه اگر خواستید مدارک دوستی رو همراه با مدارک خودتون ارسال کنید، مدارک رو داخل پاکت های جدا قرار ندهید.
تاریخ نگارش: 13911/11/01
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.