22-01-2013, 12:40 AM
معمولا اینطور نمی شه پاسخ داور رو داد که نه ببینید شما novelty داره! دقیقا چه novelty? " مثلا تاکنون هیج مثالی از کاربرد این ساختار در این زمینه نبوده است و...." البته باید توجه کنید novelty که مطرح می کنید دقیقا به سطح ژورنال بخوره. چون زمینه کاری خودم رو می دونم، که رهایش دارو هست، نمی شه مثلا برای ژورنالی در ایمپکت فکتور سه گفت که من روی این پلیمر بسیار conventional این دارو رو قرار دادم و به جای یک هفته رهایش اون رو در سه ماه بررسی کردم و مثلا مدل کردم!! این کار درحد نهایتا یک ایمپکت فکتور 1 هست نه بیشتر.
2- منظورشو از instructionها می دونید؟ واقعا رعایت کردید اگر آره بپرسید کدومها رو منظورشونه
3- بار دیگه ویرایش کنید، استاد زبان دانشگاه نیاز نداره، کسی که بلده مقاله بنویسه می تونه ایرادهایی در این سطح رو رد کنه. نهایتا اگر ایرادی پیدا نکردید بپرسید چند مثال از ایرادهایی که منظورشونه چیه.
2- منظورشو از instructionها می دونید؟ واقعا رعایت کردید اگر آره بپرسید کدومها رو منظورشونه
3- بار دیگه ویرایش کنید، استاد زبان دانشگاه نیاز نداره، کسی که بلده مقاله بنویسه می تونه ایرادهایی در این سطح رو رد کنه. نهایتا اگر ایرادی پیدا نکردید بپرسید چند مثال از ایرادهایی که منظورشونه چیه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)