24-01-2013, 08:20 PM
(24-01-2013, 11:44 AM)nanock نوشته: با سلام،سلام دوست عزیز
دانشجوی کاشناسی ارشد مهندسی برق الکترونیک(طراحی آی سی) از دانشگاه اورمیه هستم. این اولین پست من هست. حدود 4 سال هست که وبسایت قبلی رو می خونم و 7 یا 8 ماه هم هست با اینجا آشنا شدم ولی تو وبسایت قبلی عضو نیستم. معدل کارشناسی 15.37 هست. تافل ندارم ولی بالای 100 رو براحتی میتونم بگیرم. الانم ترم اول ارشد هستم. یک مقاله تو کارشناسی دارم که فرستادم کنفرانس برق ایران و منتظر جواب هستم. معدل ارشد رو هم نمی دونم به 16 برسم یا نه چون اساتید اینجا نمره نمی دن. یعنی سخت میشه گرفت. برای ارشد حدود 3 یا 4 مقاله هم میتونم بدم(الان رو یکیش دارم کار میکنم). تنها مشکل من سربازی هستش که شاید با نخبگان نیروهای مسلح یه کارایی انجام دادم، نمیدونم. هدف من ادامه تحصیل تا آخر هست ولی موندم برای دکترا بمونم اورمیه یا تلاش کنم برای کنکور و رفتن به تهران و یا تلاش واسه فرنگ؟ اوضاع مالی خوبی هم ندارم و تو دکترا باید و حتما (ان شا ا...) شغل داشته باشم. حالا نمیدونم جای درستی پست دادم یا نه! (شرمنده). حالا شما بگین چکار کنم؟ واسه اروپا و آمریکا و کانادا هم چند تا دانشگاه انتخاب کردم اگه صلاح باشه میگم...!
ممنون
تصمیم گیری در مورد ادامه تحصیل در ایران یا خارج از کشور یک تصمیم کاملا شخصی و به عهده خود شماست. شاید خوندن این تاپیک و همچنین تاپیک های مشابه این انجمن برای شما مفید باشه. برای اطلاعات بیشتر هم جزوه راهنمای گرفتن پذیرش رو مطالعه کنین. اگر تصمیم بر رفتن داشته باشین باید شرایطتتون یک جورایی ثابت بشه. یعنی بدونین چیکار میخواین بکنین. براتون مشخص باشه که مقاله دارین یا خیر. امتحان زبان داده باشین. شرایط کشورهایی که میخواین برین رو بررسی کرده باشین. بعد از اینکه رزومتون کامل شد میتونین در مورد شانس پذیرشتون از اعضای فروم راهنمایی بخواین (مثلا اینجا ) ولی قبلش حتما باید تصمیم خودتون رو مشخص کرده باشین. در ضمن برای دکترا خیلی ها کمک هزینه تحصیلی میگیرن که تا حد زیادی به رزومه شما و دانشگاه مقصد و پیدا کردن استاد مناسب بستگی داره. همونطور که گفتم بعد از کامل شدن رزومتون میتونین در مورد شانس گرفتن کمک هزینه هم از اعضای فروم راهنمایی بخواین (این تاپیک )
موفق باشین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.