25-01-2013, 06:36 AM
(24-01-2013, 04:48 PM)elta نوشته: ممنونم که زود جواب دادین ، از دوستان شنیده بودم برای سوییس با خانواده اقدام کرده بودن و نتیجه گرفتن، البته چند سال پیش...وضعیت فاند ارشد و دکترا پیوسته چطوره برای سوییس ؟دروود.
این دانشگاه برای کارشناسی ارشد، داوطلبان بسیار زیادی دارد و گرفتن پذیرش بسیار سخت میباشد!
[align=start]طبق تجربه دوستانی که اپلای کردند میانگین پذیرفته شده معدل لیسانس 18 به بالا و برای بورس 19 به بالا داشته اند! بودند که سالهای پیش با معدل پایینتر یا دانشگاه دیگه هم پذیرش داشتند ولی من میانگین وضعیت پارسال و امسال را خدمتتون عرض کردم! خب تو سوييس كه يه دانشگاه وجود نداره بايد بريد تو سايت دانشگاه مورد نظرتون و اونجا requirement ها رو بخونيد. توي دكترا كه مي دونم اكثرا انگليسي دوره ها برگزار ميشه و دانستن فرانسه يا آلماني يه امتياز + هست. بهترين مرجع سايت خود دانشگاههاست. ان شاء الله شرایط رو داشته باشید پذیرش با فاند اخذ می کنید.[/align]
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public