25-01-2013, 09:49 PM
(25-01-2013, 09:27 PM)jarod2 نوشته:سلام دوستان عزیز
23 ژانویه 2013 از دانشگاه تکنولوژی مالزی بهم نامه پذیرش دادن برای دکترای پژوهشی و در Reception date نوشته 30 ژانویه!! داخل متن نوشته که این آفر یکسال معتبره و علاوه بر فوریه می تونم May هم ثبت نام کنم. سوال من اینه که میتونم با این نامه برای گرفتن معافیت تحصیلی به وزارت علوم برم؟؟ یا چون 30 ژانویه داره میگذره دیگه نمیشه؟ یا اینکه باز باید از مالزی نامه پذیرش جدید بفرستن با تاریخ ثبت نام جدید....؟؟ راستی متاسفانه اصلا جواب ایمیل نمیدن!!!
درود دوست من. تا جایی که من اطلاع دارم، این reception date مربوط به تاریخی است که شما این پذیرش رو دریافت کردید نه مدت زمان اعتبار یا validity اون، بنابراین و با توجه به گفته خودتون که در متن Offer هم ذکر شده که تا یکسال معتبر هست، برای تشکیل پرونده در وزارت علوم مشکلی نخواهید داشت. موفق باشید 

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.