26-01-2013, 09:10 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2013, 09:16 PM توسط mohammadreza88.)
درود بر شما دوستان،
این لینک برای سایت تخفیفان هست. دارالترجمه ای است که ادعا کرده 80% تخفیف میده از 19 تا 30 بهمن. من خودم الان ترجمه ندارمو پیگیری نکردم ببینم چجوریه (سطح ترجمه ش و اعتبار دارالترجمه ش و اینا). اما گفتم اینجا بذارم شاید به درد کسی بخوره.
بعضی از مطالب درج شده در آگهی:
- ۸۰% تخفیف ترجمه متن، مقاله، مکاتبات اداری و تجاری به شکل آنلاین توسط تیم خبره شبکه مترجمین ایران به انگلیسی و ۳۰ زبان دیگر، تنها با پرداخت ۱۲۰۰ تومان اما به ارزش ۶۰۰۰ تومان
- این تخفیفان در سفارش ترجمه مدارک رسمی مانند شناسنامه و... نیز قابل استفاده می باشد.. سفارشات خود را در سامانه ترجمه رسمی آنلاین (ساترا) ثبت کنید.
- برای برآورد دقیق قیمت ترجمه سفارشتان میتوانید تعداد کلمات را در سمت راست صفحه اول سایت وارد کنید.یا قیمت کامل خدمات ترجمه را مشاهده نمایید.
...
آدرس تخفیفان:
http://takhfifan.com/tehran/extra/takhfi...man-6.html
این لینک برای سایت تخفیفان هست. دارالترجمه ای است که ادعا کرده 80% تخفیف میده از 19 تا 30 بهمن. من خودم الان ترجمه ندارمو پیگیری نکردم ببینم چجوریه (سطح ترجمه ش و اعتبار دارالترجمه ش و اینا). اما گفتم اینجا بذارم شاید به درد کسی بخوره.
بعضی از مطالب درج شده در آگهی:
- ۸۰% تخفیف ترجمه متن، مقاله، مکاتبات اداری و تجاری به شکل آنلاین توسط تیم خبره شبکه مترجمین ایران به انگلیسی و ۳۰ زبان دیگر، تنها با پرداخت ۱۲۰۰ تومان اما به ارزش ۶۰۰۰ تومان
- این تخفیفان در سفارش ترجمه مدارک رسمی مانند شناسنامه و... نیز قابل استفاده می باشد.. سفارشات خود را در سامانه ترجمه رسمی آنلاین (ساترا) ثبت کنید.
- برای برآورد دقیق قیمت ترجمه سفارشتان میتوانید تعداد کلمات را در سمت راست صفحه اول سایت وارد کنید.یا قیمت کامل خدمات ترجمه را مشاهده نمایید.
...
آدرس تخفیفان:
http://takhfifan.com/tehran/extra/takhfi...man-6.html
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
"Frank Lloyd Wright"-