(29-01-2013, 04:47 PM)fight club نوشته: با سلامدرود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
من متولد 68 ام. تقریبا یک سال و نیم میشه که مشمولم. چون سابقهی بیماری مننژیت از نوع ِ باکتریال حاد داشتم ( در سن هفت سالگی، و در عرض یک سال، دو مرتبه!) چند روز پیش در نت که سرچ میکردم متوجه شدم در آیین نامه معافیت در رابطه با مننژیت تبصرهای هم هست. میخواستم بدونم کسی از دوستان اطلاع داره که امکان معاف شدنم هستش یا نه!بند 14- سابقه مننژيت هاي مزمن و سكل انواع مننژيت در صورت داشتن اختلال عملی و عصبي به شرط ثبوت در مراكز درماني دانشگاهي يا نظامي معاف دائم.
همونجور که خودتون هم اشاره کردید (طبق بند 14، بخش چهارم آئین نامه معافیت پزشکی) اگر بیماری شما با توجه به مدارک پزشکی تون (که حتما باید در اختیار داشته باشید) در بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه به تائید برسه، شما میتونید معافیت دائم رو دریافت کنید.
ضمن اینکه همون طور که در این ارسال هم اشاره کردم، اگر زمانی که برای شما غیبت در نظر گرفته میشود، حائز شرایط دریافت یکی از موارد معافیت پزشکی باشید، پس از معرفی به نظام وظیفه، مشکلی از لحاظ غیبت نخواهند داشت. یعنی شما اگر در دورانی که غیبت خوردی یکی از مواردی که منجر به معافیت دائم پزشکی رو داشته باشی، پس از معرفی به نظام وظیفه، مشمول غایب/فراری نخواهید بود و فقط مبلغ ناچیزی رو بابت تاخیر در معرفی خودتون به نظام وظیفه باید پرداخت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.