29-01-2013, 07:18 PM
(27-01-2013, 05:32 PM)reza.y نوشته: سلام سوال من كلا درمورد هزينه هاي تحصيل درلندن هست البته يك نتايجي در دست دارم ولي ميخوام نظرات شما را هم بدونم چون برام مهم هستن من ميخوام در مقطع كارشناسي ارشد ادامه تحصيل بدم رشته مهندسي عمران گرايش سازه 50ميليون پس انداز دارم و موقعيت شغلي نسبتا مناسبي دارم با حقو ق 1.5ميليون اگه برم واسه ادامه تحصيل شغلم را منبع در آمدم را از دست ميدم و نميدونم پس اندازم با كار پاره وقت در اونجا كفايت براي ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد را مي دهد يا نه ساپورت مالي هم بجز خودم ندارم دوستام ميگن با اين وضع مالي انگلستان نيا و برو تركيه درس بخون يا تو همون ايران بمون بعضي از دوستانم كه اونجا هستن ميگن شرايط زندگي گراني بيكاري زياده اگه ساپورت مالي نداري با اين وضع مالي نيا بعضي ها هم ميگن به اين حرفا گوش نده و بيا شما بگيد چيكار كنم واقعا اطلاعات كافي ندارمدوست من!
دوستاتون در مورد انگلیس راست میگن؛ بورس گرفتن اونجا خیلی سخته (مخصوصا برای ارشد) و به راحتی نمیتونید کار پیدا کنید، و کلا کشور خیلی گرونیه..
اما جا های دیگه رو هم حتما تست کنید، 50 میلیون میشه حدود 12 هزار یورو، این مبلغ اگه شهریه نداشته باشید برای دو سال زندگی در اروپا کافی هست اگه رعایت کنید، حالا اگه کار پیدا کنید که دیگه بهتر!!
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز