29-01-2013, 09:21 PM
(29-01-2013, 07:42 PM)spt نوشته: سلام به شما دوست عزیز
کلا باید عرض کنم که توی حوزه مارکتینک و رفتار مصرف کننده خیلی راحت نیست فاند پیدا کردن برای اینکه ایران خیلی جلو نیست توش و از رشته های خیلی خیلی پر طرفدار هست و خیلی رقابت توش زیاده... اینکه شما از یه روش آماری استفاده میکنید (اگرچه خیلی پیچیده نیست اما بازم ریاضیه) این خیلی خوبه و کمک میکنه چون ابزار های ریاضی رو بلد بودن خیلی فاکتور خوبیه... (معمولا اونایی که مارکتینگ یا بیزینس خوندن توی ریاضی خیلی ضعیفن...)
اگه دنبال موضوع خوب هستید برای آی اس آی یه مقدار روی مسایل اقتصادی بیشتر وارد بشید به نظر من یکم بهتره... مثل رفتار مصرف کننده در شرایط مختلف قدرت خرید و اینا... فک میکنم این موضوع جذاب تر باشه برای مقاله هایی که از ایران سابمیت میشه... اما واقعا در این مورد خیلی اطلاع ندارم و این نظر شخصی بود...
برای گرفتن مقاله هم لازم نیست کاری کنید!! جواب شما همینجاست! توی این سایت ما یه تاپیک داریم برای همین کار.. اگه مقاله ای میخاید لینکش رو بزارید، بچه هایی که دسترسی دارن براتون میگیرنش و همونجا میزارن که دانلودش کنید به اینجا سر بزنید...
موفق باشید و خوبه که بچه های حوزه ی مدیریت دارن اینجا بیشتر میشن
سلام دوست من
از راهنماییتون متشکرم.
بله درخواست مقاله دادم. دوستان هم زحمتشو کشیدن اما فیلتره و دانلود نمیشه.
دوست عزیز بازم ازتون راهنمایی می خوام. راستش مدل رگرسیونی که درمورد پیش بینی رفتار مصرف کننده ارائه کردم فاکتورهای روانشناسی (انگیزه، ادراک، ...) در نظر گرفتم. الان هرچی تو سایت مقاله های (ساینس دایرکت و ...) سرچ می کنم. موضوعها کلی هستند نمی دونم دقیق توی چه زمینه ای باید شکسته بشه. راستش اصلا نه استاد و نه راهنمایی دارم که راهنماییم کنه. احساس می کنم فقط دارم وقتمو تلف می کنم. تمام مقاله هایی رو هم که پیدا می کنم که پولی هستند.
و اینکه من تقریبا به بحث معادلات ساختاری هم مسلط هستم. به نظر شما برای بحث آماری مقاله چه روش آماری استفاده کنم (حتی اگر جدید باشه یاد می گیرم) که بتونم فول فاند بگیرم. (راستش ابتدای نوشته تون رو که خوندم ناامید شدم)
بازم ممنون.