30-01-2013, 02:04 PM
(29-01-2013, 09:23 PM)Mr-Voltage نوشته: دوست عزیز.من هم ممنونم که شما هم لیستی از کشورها ارائه دادید و بنوعی به این بحث کمک کردید.
ممنون بابت این ایده خوب اما به نظرم اینکه بخواهیم همه کشورها رو در لیست قرار بدهیم از خیلی جاهات مناسب نیست، بطور مثال: مشکلات کشور مربوطه، جنگ، ناامنی، نبود رشته های انگلیسی، نداشتن پایه اکادمیک خیلی قوی. همچنین در لیست شما فکر نکنم کسی به افغانستان، بنگلادش، بلیتز خیلی اعتقاد داشته باشند.
اما بنده هم ب توجه به موارد گفته شده در خصوص هزینه و تحصیل به ترتیب میشه به این کشورها هم نگاهی داشت:
Slovakia
Romania
Bulgaria
Vietnam
Indonesia
Albania
Serbia
Macedonia
Nicarague
Moroco
Latvia
در مورد لیست، همونطور که فکر میکنم قبلا هم اشاره کردم قصد من توصیه مستقیم و تک تک این کشورها نیست، بلکه قصدم این بود که بگم این کشورها پتانسیل ادامه تحصیل ارزان رو (با وضع گرانی شدید موجود) دارن یا حتی ممکنه داشته باشن.
و نکته آخر هم اینکه با توجه به شرایط ممکنه کشورهایی که برای ما جذابیتی نداشته باشن برای دیگران گزینه انتخابی باشن. قطعا وقتی شما بتونی به کشور پیشرفته بری حتی به کشور متوسط هم فکر نمیکنی چه برسه به این کشورها! اما خیلی وقتا... آنچه شیران را کند روبه مزاج... شرایط است و شرایط!
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...