02-02-2013, 03:52 PM
(02-02-2013, 03:36 PM)akbar_moein نوشته: با سپاس.
به نظر شما سرباز معلم خوبه؟
در ضمن محلی که سرباز معلم میخواد حدود 55 کیلومتر با محل سکونتم فاصله داره!!!
1 اسفند 93 که 24 ماه تمام میشه باید تا پایان سال تحصیلی(تیر 93) تدریس کنم؟
دوست من، اینکه سرباز معلم بودن خوب است یا بد، کاملا بستگی به دیدگاه شما داره. من خودم این تجربه رو داشتم و جدا از اون بُعد مسافتی منزل تا محل مدرسه (حدود 85 کیلومتر) و خستگی ناشی از رفت و آمد هر روزه، بقیه اش برام تجربه خوبی بود. شما باید ببینی که اصلا علاقه ای به تدریس داری، ضمن اینکه گاهی ممکنه که درس های کاملا نامرتبط به رشته تحصیلی تون به شما بدهند. مثلا یکی از دوستان من با تحصیلات برق، برای اینکه حداقل ساعاتش (24 ساعت در هفته) پر بشه، از هنر تا آمادگی دفاعی و ... رو درس میداد.
در مورد سوال دومتون، بله اگر 24 ماه خدمت شما بر فرض اسفند ماه تموم بشه شما باید تا آخر خرداد سال بعد در آموزش و پرورش تشریف داشته باشید (البته روزهای تحصیلی بعد از عید خیلی سریع تر از اونی که فکرش رو کنید میگذره )
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.