02-02-2013, 03:58 PM
(02-02-2013, 02:37 PM)mehran_call نوشته: سلام
خسته نباشید.
بعد از 6 ماه (لطفا مطالب قبلیم مطالعه کنید) دوباره رفتم بیمارستان ن.و ، دکتر mri دید و گفت معافی و زیر برگه معرفیم حسابی کلی مطلب نوشت.ما هم خوشحال امروز رفتیم کمیسیون ، تو کمیسیون بهم گفتن تو این 6 ماه کتفت در رفت ، منم گفتم نه و دکتر بیمارستان ن.و بهم گفته احتیاجی به این کار نیست و mri همه چیز مشخص میکنه. اصلا کاری به حرفه دکتر ن.و نداشتن و حتی برگه معرفیم هم نخوندن که چی نوشته.برام نوشتن معاف از رزم .حالا باید چکار کنم ؟اگه راهکاری میدوند لطفا بگید؟روند اعتراض چجوریه؟تو اعتراض دوباره میام زیر دست همین دکترای کمیسیونم؟
مرسی
درود دوست من. همون طور که در این ارسال هم ذکر شده، با پیگیری بسیار پس از دریافت برگه اعزام و پر کردن فرم و کامل بودن مدارک پزشکان قبلی و در صورت تایید بخش اداری پزشکی میتوان وقت مجدد برای بیمارستان و حتی شرکت در شورای عالی پزشکی گرفت. ضمن اینکه اگر در نهایت بدشانسی، دوباره رای بر معاف از رزمی شما دادند، میتونید در ابتدای دوره آموزشی و از طریق بهداری پادگان نیز برای معافیت از خدمت اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.