03-02-2013, 08:43 PM
(29-01-2013, 09:21 PM)a_aroosha نوشته: سلام دوست مننمیخاستم ناراحتتون کنم اما حقیقته دیگه...
از راهنماییتون متشکرم.
بله درخواست مقاله دادم. دوستان هم زحمتشو کشیدن اما فیلتره و دانلود نمیشه.
دوست عزیز بازم ازتون راهنمایی می خوام. راستش مدل رگرسیونی که درمورد پیش بینی رفتار مصرف کننده ارائه کردم فاکتورهای روانشناسی (انگیزه، ادراک، ...) در نظر گرفتم. الان هرچی تو سایت مقاله های (ساینس دایرکت و ...) سرچ می کنم. موضوعها کلی هستند نمی دونم دقیق توی چه زمینه ای باید شکسته بشه. راستش اصلا نه استاد و نه راهنمایی دارم که راهنماییم کنه. احساس می کنم فقط دارم وقتمو تلف می کنم. تمام مقاله هایی رو هم که پیدا می کنم که پولی هستند.
و اینکه من تقریبا به بحث معادلات ساختاری هم مسلط هستم. به نظر شما برای بحث آماری مقاله چه روش آماری استفاده کنم (حتی اگر جدید باشه یاد می گیرم) که بتونم فول فاند بگیرم. (راستش ابتدای نوشته تون رو که خوندم ناامید شدم)
بازم ممنون.
ببینید در مورد مقاله پیدا کردن باید بگم من هم ، همدردتون هستم، خیلی راحت نمیشه مقاله مناسب پیدا کرد، من مشکلم رو نصفه نیمه با دو تا راه حل کردم:
1. از رفرنس های مقاله هایی که میخونم استفاده میکنم، وقتی به جمله ای برمیخورم که به نظر جالب میاد حتما میرم سراغ رفرنسش و اون مقاله رو هم میگیرم
2. تعداد مقاله های زیادی بگیرید، تا میتونید مقاله های مختلف بگیرید و یه نگاهی بندازید، معمولا از هر 10 تا مقاله 2 تاش به درد بخور میشه... وقتی مقاله ی خوبی گیرتون اومد اون موقع از همون روش 1 هم میتونید استفاده کنید..
در مورد مقاله های پولی و اینا هم عرض کردم، توی اون تاپیک درخاست بدید و براتون دانلود میشه همونجا گذاشته میشه، اگه موردی قابل دانلود نبود همونجا اطلاع بدید پیگیری میکنیم مگه میشه توی آکادمیا کافه مشکلی وجود داشته باشه؟!!
والا در مورد بحث آماری هم من خودم از بچه ها شنیدم که سیستم داینامیک و دیتا ماینینگ خیلی خوبه... حالا نمیدونم چطوری میشه توی پروژه ی شما ازش استفاده کرد و اینکه آیا ابزار بهتری هم هست یا نه اون رو هم نمیدونم... اگه شما هم چیزی دستگیرتون شد همینجا اطلاع رسانی کنید... اما همون رگرسیون چند گانه هم خداییش بد نیست... معمولا خارج از ایران افرادی که تو این حوضه ها درس میخونن توی ریاضی بوق بوقن...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز