04-02-2013, 07:16 PM
(04-02-2013, 05:26 PM)payman748 نوشته:آهان مرسی، پس من می تونم پس از گرفتن پذیرش انصراف بدم .... وثیقه بذارم و دوباره معافیت تحصیلی بگیرم برای خارج از کشور . اما اگر نتونم ویزا بگیرم چی ؟ چون پذیرش یه مرحله است و گرفتن ویزا خودش یه داستانه جدا . یعنی باید پس از گرفتن پذیرش انصراف داد یا می شه پس از گرفتن ویزا این کار و کرد ؟ چون می خوام از رفتنم از ایران مطمئن شم و بعد انصراف بدم.
دوست من اینکه شما کی میتونید انصراف بدید رو من اطلاع ندارم ولی میدونم که اگر شما گذرنامه نداشته باشید، تا انصراف نداده و برگه پذیرشتون رو به تائید وزارت علوم نرسونید، نمیتونید برای دریافت معافیت تحصیلی مجدد از طریق نظام وظیفه اقدام کرده و درخواست صدور گذرنامه بدید. ضمن اینکه تا انصراف ندید نمیتونید نامه معرفی به نظام وظیفه رو از دانشگاه بگیرید و بدون اون نامه نخواهید تونست، مدرک کارشناسی خودتون رو آزاد/دریافت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.