(08-02-2013, 07:30 PM)akbar_moein نوشته: سلام.
من در تاریخ 1 اسفند به پادگان 02 تهران اعزام هستم در ضمن برای سرباز معلمی افدام کرده ام که شنبه (فردا) مصاحبه دارم.
آموزش پرورش اعزامی های تاریخ 1 اسفند و اردیبهشت و تیر را ثبت نام کرد.
میخاستم بدونم که اگه سرباز معلم بشم آموزشی من عقب می افتد؟
چون آموزش وپرورش اعلام کرده اگر قبول بشید از 1 تیر تدریس شروع می شود!
در ضمن اگر تاریخ تغییر کرد مکان آموزشی تغییر می کند؟
از سوالات مصاحبه آموزش و پرورش خبر دارید؟ چند درصد احتمال قبولی هست؟
شما وقتی برای امریه آموزش و پرورش درخواست دادید، مسلما آموزش و پروش از تاریخ اعزام شما خبر داشت، ضمن اینکه تا جایی که من اطلاع دارم، تاریخ آموزشی رو معمولا عقب نخواهد انداخت آموزش و پرورش (یعنی این درخواست رو از شما نمیکنه که درخواست تعویق بدهید). این 1 تیر که به شما گفتند تدریس دارید، کلاس های آموزشی نحوه تدریس به دانش آموزان است، و گرنه کدوم مدرسه ای اول تیر باز هست؟
بعد از تغییر زمان آموزشی، احتمال تغییر کد پادگان وجود دارد (ولی یگان نظامی شما عوض نمیشه، یعنی اگر سپاه باشید (که هستید) همچنان آموزشی را در سپاه خواهید گذراند). سوالات مصاحبه، از سری سوال های گزینشی و مسائل مرتبط است.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.