09-02-2013, 11:54 PM
(11-12-2012, 03:31 AM)arash.iran نوشته: تجربه ای که من از زندگی در هلند داشتم، تقریبا 180 درجه متفاوته. مردمانی بسیار خونگرم، که واقعا به آدم در بسیاری از شرایط کمک میکنن، آب و هوای بسیار عالی(البته در اکثر فصول میانگین دما نسبت به ایران پایین تره)، کشوری آزاد و انصافا درجه یک. من 7 ماه در شهر لاهه زندگی کردم و به معنی واقعی کلمه از زندگی در اونجا لذت بردم. آمستردام هم که کافیه برید تا ببنید چجوریه. پر از توریست. مثلا در ترام های آمستردام معمولا به سه زبون هلندی، انگلیسی و فرانسوی مسیرها اعلام میشه. به همین دلیل مهاجرا خیلی احساس بهتری دارن. من الان آلمان هستم، ولی به جرات میتونم بگم واقعا هلند رو ترجیح میدم به آلمان. هلندی ها به طور متوسط خیلی بهتر انگلیسی صحبت میکنن نسبت به آلمانیا(که حتی توی برلین هم مشکل دارین با انگلیسی حرف زدن.) از نظر من یک مهاجر خیلی راحت تر میتونه با محیط هلند کنار بیاد نسبت به آلمان. البته نکته خیلی مهم شهر محل سکونت هست. هرچه شهر بزرگتر باشه، به نظر من تجربه های بهتری رو به عنوان یک دانشجو یا مهاجر خواهید داشت.I agree with some of your points but not with all. the weather here is not good at all! and its most of the time cloudy, rainy and windy. also Amsterdam is not a good city for living from my point of view because it is expensive and crowded. the people talk really good in English but the economy of Germany is very better