10-02-2013, 02:57 PM
(09-02-2013, 02:19 PM)parsley نوشته: سلامدرود
البته من حتما نگفتم سیل، جریان هم میشه اسمشو گذاشت! که البته با تعداد زیادی از دوستان دانشجو که تو این سایت همکاری میکنن، همین 2-3 نظر رو هم میشه سیل دونست بنظر من!
دقیقا نقدپذیری چیزیه که من همیشه از اون استقبال کردم و به دیگران توصیه و چیزی که بین ایرانیا خیلی کم دیده میشه. چه چیزی شما رو به این نتیجه رسوند که من نقدپذیر نیستم دوست گرامی؟ آیا اینکه در مقام دفاع از خودم براومدم؟! اتفاقا فکر کنم خود من زودتر در پست قبلیم به این مساله با عنوان سعه صدر اشاره کردم...
دقیقا درسته! اما 2مورد هست: 1. ممکنه بهردلیل اینکه ما یک لیست شسته رفته و آماده معرفی کنیم برای بعضی دوستان که بخصوص وقتشون تنگه بهتر باشه تا اینکه برن یکی یکی حدود 200 کشورو چک کنن...
2. هدف اصلی من از باز کردن این تاپیک نه این بود که بیام لیست بدم فقط! هدفم این بود که این کشورا رو معرفی کنم و بقیه دوستان هم بیان و کامنتا و منابع و اطلاعات خودشونو اضافه کنن تا بلکه بشه از اون استفاده کاربردی کرد، طبیعیه که وقتی فقط یکنفر متکلم وحده باشه و بیاد یه لیست خام معرفی کنه و دیگر دوستان در ویرایش و افزودن اطلاعات کمکی نکنن، اون لیست چندان مفید به فایده نباشه...
اشتباه نشه، من اصلا منظورم این نیست که مطالب من نقد نشه، منظورم اینه که هرکسی نظر خودشو بده ولی نخوایم نظر دیگری ارائه نشه. مثلا من این لیستو ارائه میکنم، شما مثل دفعه قبل میای و میگی این 4 تا کشور وضعشون ناجوره! بسیار خوب، این خیلیم خوبه بالاخره یه فکت حساب میشه دیگه! اما اینکه بگیم این لیست مشکل داره و بهتره ادامه پیدا نکنه و... این جالب نیست بنظر من.
البته در باب همراهی دیگر دوستان با امثال من در قضیه حذف ارز، من با شما موافق نیستم که چون به موضوع مرتبط نیست فعلا نیازی به توضیح بیشتر نمی بینم...
حق کاملا با شماست. من واقعا پوزش می خوام.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)