(11-02-2013, 08:53 AM)moHaz نوشته: سلام به همه دوستاندرود دوست من و خواشمد جهت پیوستن به فروم
من تاریخ فارغ اتحصیلیم 11.30 سالِ 90 هستش و 1 سال فرجه ام داره روزهای آخرش رو طی میکنه!
1-میخواستم بدونم الان میتونم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟ در صورتی که معاف نشم غیبت میخورم ؟
2-در صورت اقدام برای معافیت و معاف نشدن امکان به تعویق انداختن تاریخ اعزام وجود داره؟
تشکر از زحمتاتون

خیر، شما اگر در اون فرجه یک سالتون برای معافیت اقدام کنید (یعنی مدارک پزشکی تون رو از طریق پلیس +10) ثبت کنید، تا جایی که من اطلاع دارم، در صورت معاف نشدن، غیبت نمیخورید. سوال دومتون رو تا جایی که من میدونم، خیر، امکان به تعویق انداختن نیست مگر اینکه مدارک پزشکی دال بر بیماری ارائه بدهید (چون جدیدا کلا نسبت به تعویق زمان اعزام سختگیری بیشتری میشه)
(07-02-2013, 10:05 PM)raminpro2009 نوشته: ممنون دوست عزیز منظورم از شلی خفیف دریچه همون نارسایی خفیفهدوست من، در این مورد فقط پزشکان کمیسیون پزشکی با معاینه شما میتونند نظر بدهند (البته با توجه به مدارک پزشکی و اسکن و اکو یی که ارائه خواهید داد)
ولی هیچ جا ننوشته که نارسایی خفیف یا شدیدش هر 2 معافیت دائم داره
من پرولاپس و نارسایی خفیفم دارم معاف میشم با توجه به تجربه ای که شما دارید؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.