12-02-2013, 11:04 PM
درود
مصاحبه ی دکترا و فوق تفاوت خاصی ندارند و در واقع هر دو می خواهند شما رو محک بزنند.....
و اضافه کنم که برای فوق هم مصاحبه داریم..بعضی از دانشگاه ها که شرایط بسیار خوبی دارند به چنین کاری دست میزنند....مخصوصا دیگر با اسکایپ و نرم افزارهای مکالمه ی اینترنتی کار راحت تر شده است
مصاحبه ی دکترا و فوق تفاوت خاصی ندارند و در واقع هر دو می خواهند شما رو محک بزنند.....
و اضافه کنم که برای فوق هم مصاحبه داریم..بعضی از دانشگاه ها که شرایط بسیار خوبی دارند به چنین کاری دست میزنند....مخصوصا دیگر با اسکایپ و نرم افزارهای مکالمه ی اینترنتی کار راحت تر شده است
(12-02-2013, 08:53 AM)le-ciel نوشته: دوستان کسی تجربه مصاحبه برای مقطع مستر رو داشته؟! (آلمان)
من هرچی میخونم مصاحبه ها همش واسه phd هستن...
(12-02-2013, 08:09 PM)Mr-Voltage نوشته: دوست عزیز.
شما برای دوره فوق مقت مصاحبه دارید؟؟؟
تا اونجا که اطلاع دارم برای مقاطع ارشد در بسیاری رشته ها وقت مصاحبه وجود نداره یا اصلاً ربطی نداره مگر برای موقعیت خاص از یک شرکت و واحد پژوهشی - تحقیقاتی مانند ماکس پلانک باشه. در کل خیلی حساس نباشید بطور کل اگر هم این قرار فیکس بشه با یه روحیه مثبت و بدون استرس در خصوص شرح کلی وضعیت درسی و انگیزه خودتون از رشته اینده و کارهایی که قراره در اینده انجام بدهید.