(25-09-2012, 03:40 PM)shahab_nick نوشته: درووداز تاریخ ارسال پیامتون خیلی گذشته اما پاسخش رو میگذارم چون این سوال خیلی از متقاضی هاست و کمک میکنه به آیندگان.
من اون خوابگاهایی رو که لینک داده بودینو چک کردم و قیمتهاشون رو که تو pdf گذاشته گرفتم ولی ایتالیای نوشته!
در قسمت زرد قیمت سالیانه و در قسمت سبز نوشته Ridotta که گویا تخفیف خورده.درسته؟ میشه یه توضیح کامل بدید؟
با سپاس
اولا که اگر از بالای صفحه زبان رو از ایتالیایی به انگلیسی تغییر بدید؛ دیگه لیست قیمت ها رو هم میتونید به زبان انگلیسی دانلود کنید.
در باب ridotto ها هم باید بگم که اینجا دانشگاه بعضا به بعضی از دلایل دانشجو هاش رو از این موهبت برخوردار میکنه که با تخفیف بتونن اجاره رو پرداخت کنند که اکثرا این تخفیف ها شامل حال کسایی میشه که شرایط مالی مناسبی ندارند و از بورس DSU استفاده میکنند و در حالت نرمال شما باید قیمت کامل رو پرداخت کنید.
حالا خیلی از مواقع پرسیده میشه که کدوم یکی از این خوابگاه ها رو توصیه میشه کرد؛ به نظر من دوتا خوابگاه Leonardo da vinci (casa dello studente)و خوابگاه Galileo از بقیه شرایط بهتری دارند و طرفدار های بیشتری هم دارند.
باز سوالی بود من در خدمتم.
موفق باشید.