20-02-2013, 03:46 AM
(23-06-2012, 02:40 PM)Zari نوشته: سلامسلام زری خانم.میشه به سوالاتم جواب بدین که با رنگ قرمز و بولد شده مشخص کردم؟
من امروز برای آزاد کردن مدرک کارشناسی ام و گرفتن ریز نمرات به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراجعه کردم که به طور خلاصه مراحل زیر رو شامل میشه (رشته من فاقد طرح اجباری بود):
- مراجعه به امور فارغ التحصیلان دانشگاه مربوطه
در اینجا از شما گواهی کار خواسته میشه. گواهی کار در مدت زمان تحصیل شما در دوران ارشد محاسبه نخواهد شد. اگر سهمیه قبولی شما منطقه 2 یا سه باشه به مدت 2-3 برابر مدت تحصیلتون نیاز به گواهی کار برای آزادسازی مدرک خواهید داشت. 1- در اینصورت می تونید درخواست بدید که پرونده شما بررسی بشه که اگر نمره قبولی کنکور شما نسبت به آخرین فرد پذیرفته شده منطقه 1 در همون ورودی شما بالاتر باشه، سهمیه قبولی شما هم همانند منطقه 1 (یعنی برابر با مدت زمان تحصیل) در نظر گرفته خواهد شد.
- محاسبه هزینه ای که برای آزادسازی مدرک باید پرداخت کنید
به ازای هر سال گواهی کار، یک سال از تعهد خدمت شما کم خواهد شد. برای ارائه گواهی کار لازمه که شما یک نامه در سربرگ شرکت مربوطه با مهر و امضا که در اون نوع کار شما و مدت زمان اشتغال شما ذکر شده باشه ارائه کنید. همچنین باید نامه تامین اجتماعی داشته باشید که نشون دهنده مدت زمان بیمه شما باشه. 2- چنانچه در محیط کار بیمه نشده اید یا به دلایلی نمی خواید از نامه تامین اجتماعی استفاده کنید، باید یک کپی از روزنامه رسمی شرکت مربوطه رو به جای نامه تامین اجتماعی ارائه بدید (در هر دو صورت گواهی کار شما معتبر خواهد بود).
پس از محاسبه مساله فوق، بقیه مدت زمان تعهد شما بر اساس جدولی که در این پست قرار داره محاسبه خواهد شد و شماره حسابی به شما اعلام میشه که پول رو بهش واریز کنید
برای مثال: من (با رشته صنایع غذایی) سهمیه قبولی منطقه 2 داشتم و تحصیلم در مدت زمان 3.5 سال یا 7 ترم به پایان رسید. بنابراین 7 سال تعهد خدمت داشتم. با بررسی پرونده من، مشخص شد که نمره من از آخرین فرد قبول شده منطقه 1 بالاتر بوده. بنابراین مدت زمان تعهد خدمت من به 3.5 سال کاهش یافت. از این مدت من گواهی یک سال سابقه کاری رو ارائه دادم (مابقی سابقه کاری رو برای آزادسازی مدرک ارشد لازم داشتم). پس کل زمان تعهد من برابر با 2.5 سال محاسبه شد که با احتساب هر ترم 125 هزار تومان، من باید 625 هزار تومان به حسابشون واریز کنم.- تاییدیه پیش دانشگاهی (که برای تهیه اش باید به پست مراجعه کنید)
- مدارکی که باید بهشون تحویل داده بشه شامل موارد زیر هست:
- اصل و تصویر انجام یا معافیت از طرح نیروی انسانی جهت رشته های مشمول طرح اجباری
- اصل و تصویر تسویه حساب صندوق رفاه
- اصل و تصویر دو طرف کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان
- اصل و تصویر پروانه دائم (برای رشته های پروانه دار)
- اصل گواهی انجام کار در داخل کشور
- گواهینامه موقت (در صورت دریافت)
- دو قطعه عکس
- فیش بانکی به مبلغ 10000 ریال به شماره حسابی که به شما اعلام خواهند کرد (صاحب حساب: خزانه داری کل کشور)
- در مقاطع ناپیوسته علاوه بر مدارک فوق اصل و تصویر دانشنامه مقطع یا مقاطع قبلی، 3- اصل و تصویر مجور صدور مدرک مقطع یا مقاطع قبلی
1- کجا باید بررسی نمره کل بین ورودی های اون سال انجام بشه؟دانشگاه داره یا سازمان سنجش یا وزارت بهداشت؟اصلا کارشناسی ناپیوسته وزارت بهداشت منطقه بندی داره؟
2-اگر اینجوری باشه پس میشه یک نامه صوری از شرکت آشنا گرفت+روزنامه رسمی شرکت و مثلا نوشت 1سال یا بیشتر کار کرده؟اگر گیر دادن چجوری بیمه نبودی کار می کردی و ... چی؟سوالای کارآگاهی نمیپرسن؟این فرایندم تو همون دانشگاه محل تحصیله؟
3-برای کاردانی به کارشناسی ها همون 4 ترم محاشبه میشه؟اصل و تصویر مجوز صدور مدرک مقطع قبلی(کاردانی) یعنی چی؟اسمشم نشنیدم،از کجا باید بگیره؟دانشگاه کاردانی؟
4-چقدر باید از گزفتن مدرک موقت بگذره تا بشه رفت برای آزاد کردن اقدام کرد؟تاییدیه تحصیلی چیه؟متوجه نمیشم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم