یه نکته ای که توی sop نوشتن هست اینه که وقتی اون رو نوشتید بلند برای خودتون بخونید بعدش متوجه می شید چی نوشتید. ناخداگاه استباهاتتون یا ناپیوستگی مطالب به چشم میاد.
من داشتم sopیم رو می خوندم که سابمیت کنم...یه پاراگراف نوشته بودم بعد به خودم گفتم خب اینو نوشتم...بعدش چی؟ یعنی در حد نیم خط یه نتیچه گیری داشته باشید آخر هر پارگرافتون خیلی خوب می شه.
توجه کنید مطالب انشاءوار باشن (یعنی مثل انشاء پیوستگی مطلب داشته باشید) نه اینکه توی هر پارگراف یه چیزی بنویسید و خدافظ....
sop های دیگران رو زیاد بخونید. توی اینترنت زیاد هست...از اونجا یاد می گیرید چه جوری پیوسته بنویسید.
موفق باشید
ویرایش کننده: amin_mb دلیل: درخواست خود نویسنده جهت اصلاح اشتباه تایپی
من داشتم sopیم رو می خوندم که سابمیت کنم...یه پاراگراف نوشته بودم بعد به خودم گفتم خب اینو نوشتم...بعدش چی؟ یعنی در حد نیم خط یه نتیچه گیری داشته باشید آخر هر پارگرافتون خیلی خوب می شه.
توجه کنید مطالب انشاءوار باشن (یعنی مثل انشاء پیوستگی مطلب داشته باشید) نه اینکه توی هر پارگراف یه چیزی بنویسید و خدافظ....
sop های دیگران رو زیاد بخونید. توی اینترنت زیاد هست...از اونجا یاد می گیرید چه جوری پیوسته بنویسید.
موفق باشید
ویرایش کننده: amin_mb دلیل: درخواست خود نویسنده جهت اصلاح اشتباه تایپی
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
♥♫ listen ♥♫ L
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]♥♫ listen ♥♫ L