01-03-2013, 02:53 PM
(01-03-2013, 01:38 PM)'mechanical-eng' نوشته: سلام دوستان عزیزمنم می خواستم این گواهی رو بگیرم گفتن باید به نام اونجایی که می خوای این گواهی رو بدی صادر شه...ولی با اصرار یه بدون نام بهم دادن...به نظرم شما هم اصرار کنید بدون عنوان بهتون بدن...این جوری خیلی بهتره. ببینید بهترین راه اینه که این گواهی رو بگین دارالترجمه الصاق کنه به دانشنامه و ریزنمرات اون مقطع و همه باهم یه مهر بخوره...در اون صورت همراه مدرک هم مهر دارالترجمه می خوره و هم دادگستری، پول اضافی هم لازم نیست بدین و مطمئن هم هستین که وارد پروسه ارزیابی دانشگاه میشه حتما...مشکلی هم پیش نمیاد.
من برای گرفتن مدرک شاگرد ممتازی به دانشگاهمون مراجعه کردم و اونا هم یه فرم دادن که پر کنم. توی این فرم باید اسم حداکثر 6 مکان که میخوام از گواهی شاگرد ممتازیم در اونها استفاده کنم رو قید کنم و بدی کار اینجاست که فقط یکبار صادر میشه!!!
من فعلا برای ارشد قصد اپلای ندارم ولی انشاالله میخوام واسه PHd اپلای کنم و الان برای کار دیگه ای نیاز به این گواهی دارم. باتوجه به اینکه این گواهی فقط یکبار صادر میشه، توی این 6 قسمت علاوه بر جایی که الان نیاز دارم چی بنویسم که بعدا برای ترجمه واسه اپلای مناسب باشه؟؟؟؟
آیا بطور کلی اگه بخوام گواهی رتبمو بگیرم برای اپلای کردن اسم دانشگاهی که قصد اپلای در اون رو دارم باید نوشته بشه؟؟
یه سوال دیگه اینکه برای اپلای، این گواهی رتبه علاوه بر مهر رسمی دارالترجمه جای دیگه ای هم باید مهر بشه؟
ممنون
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا