02-03-2013, 02:15 AM
(02-03-2013, 02:07 AM)'shahrokh_m' نوشته: سلام.میشه یکی هم منو راهنمایی کنه؟سلام
رشته م برق-الکترونیک هست.
معدل کاردانی15.34(آموزشکده فنی تبریز) و معدل کارشناسی15.75(آزاد تبریز)
وضعیت زبانم فعلا خیلی جالب نیست.دارم روش کار میکنم.مقاله ندارم اما حتما براش برنامه دارم که حداقل یه مقاله بدم.تو کار عملی(طراحی دستگاههای الکترونیکی) هم وضعم مناسبه(به نسبت همین لیسانسی که دارم!)
کل تاپیک رو هم خوندم و اینطور فهمیدم که با توجه به جایی که میخوایم بریم، معدل و محل اخذ مدرک میتونه تاثیر قابل توجه یا نه چندان مهمی داشته باشه.
با این وضعیتم پیشنهاد دوستان چی هست؟(کشور و شانس پذیرش)
دوست عزیز شما میخواید در مقطع ارشد پذیرش بگیرید؟ من بهتون پیشنهاد میکنم که این تاپیک رو مطالعه بفرمایید. شما معدلتون بالا نیست و دانشگاهتون هم شناخته شده نیست. بدون دانستن نمره زبان و اینکه مشخص نیست مقاله خواهید داد یا خیر هم نمیشه نظر داد. مناسب بودن وضعیتتون در کار علمی هم باید به صورتی نشون داده بشه که معمولا همون مقاله هست.
شما اول باید یک رزومه مناسب برای خودتون درست کنید بعد اقدام کنید. من بهتون پیشنهاد میدم که با توجه به اینکه برای مستر فاند زیادی هم وجود نداره ارشد رو در ایران بخونید با معدل بالا و مقاله و همچنین نمره زبان و بعد برای دکترا اقدام کنید. در اینصورت شانس خیلی بیشتری خواهید داشت. ولی با شرایط فعلی برای کانادا و آمریکا حتی اگر پذیرش هم بگیرید برای فاند شانس بسیار بسیار کمی دارید (کلا فاند برای مستر زیاد نیست و شرایط بسیار خوبی نیاز هست که یک نفر بتونه فاند بگیره) مگر اینکه برای دانشگاه های اروپا اقدام کنید که برای اون هم باز نیاز به نمره زبان خواهید داشت.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.